Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

Termeni si Conditii de Utilizare

 

Termeni si Conditii de Utilizare

1. Prezentarea si acceptarea conditiilor

Website-ul www.cuculand.ro este detinut si administrat de Trigento Marketing SRL (denumit in continuare “Trigento”, “Proprietarul” sau “Administratorul”).

Accesul la acest website, inclusiv la serviciile si facilitatile aferente (denumite în continuare in mod colectiv “Cuculand.ro” sau “Website”) precum si utilizarea acestora sunt guvernate de termenii si conditiile de utilizare de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website agreati in mod explicit Termenii si Conditiile de Utilizare specificate (denumite in continuare “Termeni” sau “Conditii”).

Utilizator” este orice persoana care acceseaza si/sau utilizeaza in orice mod Website-ul, inclusiv in sectiunile care necesita autentificarea cu nume de utilizator si parola, incarca sau descarca materiale audio/video pe/de pe Website, interactioneaza sau comunica in orice fel cu Website-ul sau cu alti ultilizatori pe Website sau beneficiaza in orice fel de serviciile si facilitatile disponibile pe Website.

Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu accesati, sa nu utilizati si sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu ii utilizati serviciile, oricare ar fi acestea. Trigento îsi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile în orice moment fara a anunta în prealabil. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe Website sa verificati daca Termenii au fost modificati. Utilizarea in continuare a Website-ului implica acceptul explicit al Termenilor in vigoare.

In cazul unor sectiuni sau servicii aparte ale Website-ului (magazin online, concursuri etc), Utilizatorii vor accepta Termenii aditionali si specifici acelor sectiuni sau servicii, care se vor considera parte integranta din prezentele Conditii si se vor interpreta si aplica impreuna cu acestea.

Administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona, bloca si/sau desfiinta, fara justificari suplimentare si fara aviz prealabil, conturile si accesul Utilizatorilor care incalca Termenii si Conditiile prezentate in acest document. De asemenea, in conditiile mentionate, Administratorul isi rezerva si dreptul de a edita si a sterge orice informatie publicata pe Website de catre Utilizatori.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe Website-ul fara notificarea Utilizatorilor si nu poate fi facut raspunzator in fata Utilizatorilor sau a unei terte parti pentru exercitarea acestui drept.

2. Continut. Drepturi de proprietate intelectuala.

2.1. Categorii de continut

Continutul si elementele de grafica ale site-ului Cuculand.ro, inclusiv dar fara a se limita la acestea, continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, sursele paginilor web dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale, etc) apartin Trigento si partenerilor sai si reprezinta “Continut Proprietar”, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar.

Drepturile de autor asupra acestui Continut Proprietar apartin Trigento si se afla sub protectia legilor române si internationale în materie, cu “toate drepturile rezervate”. Orice folosire a Continutului Proprietar, incluzând, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere în orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Trigento.

"Trigento", "Cuculand", "Pur si Liber " si toate simbolurile si sloganele aferente sunt marci inregistrate si/sau sunt folosite sub licenta exclusiva. Folosirea în orice fel a acestor marci este permisa numai cu autorizarea prealabila a proprietarilor.

In completare, Website-ul contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Trigento, cum ar fi fotografii, materiale audio/video, sau nume, logouri si alte marci ale unor terti, precum si contributia Utilizatorilor, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin filme, fotografii, articole, comentarii etc). Toate aceste materiale sunt denumite colectiv “ Continut Non-Proprietar” si raman proprietatea respectivilor terti.

Odata cu transmiterea, postarea sau publicarea Continutului Non-Proprietar, Utilizatorii acorda Trigento o licenta perpetua, irevocabila, internationala, gratuita (“royalty-free”) si ne-exclusiva de a reproduce, adapta, modifica, traduce, publica, interpreta, si distribui acest Continut. Acesata licenta include dreptul de a transmite Continutul prin retele publice si alte media, precum si de a adapta sau modifica Continutul pentru a corespunde cerimntelor tehnice ale unor astfel de retele sau media. In acelasi timp, Utilizatorul confirma si garanteaza ca are toate drepturile, puterea si autoritatea necesare sa acorde licenta mentionata mai sus.

Administratorul isi rezerva dreptul de a selecta, modera si edita continutul primit de la Utilizatorii site-ului, pentru a mentine un grad inalt de calitate a continutului. Site-ul Cuculand.ro nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Continutul Proprietar si Continutul Non-Proprietar sunte denumite in continuare in mod colectiv “Continut”.

2.2. Utilizarea continutului

Continutul Proprietar al Cuculand.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat de Utilizatori sau terti exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare a continutului in scop public sau comercial se poate face numai cu acordul scris si expres al Proprietarului.

Acordul scris se cere, fara a fi limitat la aceste situatii, pentru:

 • reproducerea sau stocarea continutului Cuculand.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

 • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Cuculand.ro.

 • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Proprietarului asupra Continutului site-ului Cuculand.ro.

In oricare dintre cazurile contrare, Proprietarul isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea legislatiei de protectie a drepturilor de autor si a altor drepturi de proprietate intelectuala.

Orice folosire a Continutului Non-Proprietar de catre terti este strict interzisa fara permisiunea expresa si prealabila a respectivilor proprietari.

Acest Website, în întreg sau în parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial fara acordul expres scris al Trigento.

2.3. Conduita Utilizatorului

Utilizatorul este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin Website. 
Folosirea de catre Utilizator a Website-ului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile, inclusiv a prezentelor Conditii. 


Cuculand.ro este o comunitate unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama de servicii si facilitati, prin care pot interactiona adaugand continut propriu. La trimiterea unui astfel de continut, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - trebuie avute in vedere urmatoarele limitari:

 • nu se pot publica, transmite sau face referire in nici un fel la texte sau imagini ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, cu caracter rasist, antisemit, xenofob, discriminator sau instigator la violenta;

 • nu se pot publica materiale care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert; daca Utilizatorul nu este autorul materialului transmis, acesta garanteaza ca are permisiunea autorului sau a proprietarilor drepturilor intelectuale de a face acest lucru;

 • nu se pot publica, face referire la sau retransmite mesaje al caror continut reprezinta publicitate mascata la orice servicii si produse;

 • nu se pot colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului Cuculand.ro si nici nu se poate restrictiona accesul altor membri la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul Cuculand.ro;

 • nu se pot publica sau trasmite sub nici o forma mesaje care sa contina virusi informatici sau secvente de cod care ar putea prejudicia buna functionare a site-ului Cuculand.ro;

 • nu se pot publica texte sau imagini care defaimeaza, denigreaza sau prejudiciaza in orice fel Proprietarul, partenerii si marcile acestuia;

 • nu se pot trimite mesajelor nesolicitate (spam) de la liste de distributie catre orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces;

Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa. 
Utilizatorul nu va interfera si nu va influenta folosirea de catre alt Utilizator sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a Website-ului.

Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, Utilizatorul agreaza ca este singurul responsabil si ca va despagubi Cuculand.ro in cazul producerii vreunui prejudiciu.

Serviciile interactive, de tip chat, comentarii, forum, dar si orice alta forma de comunicare intre membrii site-ului, sunt proprietatea celor care le publica, iar Cuculand.ro nu poate si nu garanteaza sub nici o forma calitatea, acuratetea si integritatea continutului transmis prin intermediul acestor forme de comunicare.

2.4. Contul utilizatorului, parola si securitatea

Segmente ale Website-ului sunt accesibile si pentru utilizatorii care doar vizualizeaza site-ul, insa anumite sectiuni si facilitati, precum postarea unor comentarii, incarcarea unor materiale audio/video, cumpararea din magazinul online etc, pot fi accesate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator si parola.

Utilizatorii care doresc accesarea acestor sectiuni si facilitati vor primi gratuit o parola si un cont, si sunt in intregime raspunzatori de pastrarea confidentialiatii parolei si contului precum si pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul respectiv. Utilizatorul este de acord sa notifice Administratorul asupra oricarei folosiri neautorizate a contului Utilizatorului sau despre orice alta violare a securitatii cunoscuta de Utilizator.

3. Garantii si responsabilitati

3.1. Denuntarea garantiilor

Utilizatorul este in mod expres de acord ca acceseaza si utilizeaza Website-ul, serviciile si facilitatile existente pe propriul sau risc. Website-ul este oferit pe o baza de "asa cum este" si "disponibilitate", iar Proprietarul denunta orice garantie de orice fel, exprimata sau implicita. 
Proprietarul nu garanteaza in nici un fel:

(a) ca Website-ul va fi conform cu dorintele Utilizatorilor, sau ca serviciul va fi neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;

(b) ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma folosirii Website-ului vor fi corecte, sau ca eventualele defecte in functionarea programului vor fi corectate.;

(c) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse în acest Website (incluzând erori faptice, tipografice si tehnice);

(d) credibilitatea, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza in nici un fel parerile exprimate de catre Utilizatori.

(e) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinând unor terti;

(f) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti îi pot atasa acestui Website fara cunostinta sau acordul Proprietarului;

(g) orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit în orice fel pe acest Website;

(f) utilitatea continutului  acestui Website, în întreg sau în parte.

Utilizatorul intelege si este de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii prin folosirea Website-ului se va face la discretia si pe riscul Utilizatorului si ca Utilizatorul va fi singurul raspunzator pentru orice pagube, inclusiv avarii si/sau pierderi de date la computerul Utilizatorului, ca rezultat al transferului unor asemenea materiale, date si/sau informatii. 


3.2. Limitarea raspunderilor

Proprietarul nu poate fi raspunzator pentru nici un fel de daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a Website-ului, mesajelor receptionate sau a tranzactiilor introduse prin Website sau rezultand din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte intangibile, chiar daca Proprietarul a fost incunostiintat de posibilitatea unor asemenea daune.

Proprietarul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile Website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, sau in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatii din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

Proprietarul nu are obligatia de a verifica informatiile publicate de catre Utilizatori pe Website. Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Proprietarul nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce pretinde a fi. In eventualitatea unei dispute intre Utilizatori, Proprietarul este absolvit de orice raspundere sau despagubire directa sau indirecta, de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabili Proprietarul si nici tertele parti implicate în crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar în acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute în acest Website.

Pentru caz de forta majora, Proprietarul este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic sau de hosting, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Cuculand.ro, erorile de operare, greva, etc.

3.3. Degrevare

Utilizatorul consimte sa degreveze Proprietarul, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre Utilizator a Website-ului, incalcarea de catre Utilizator a proprietatii intelectuale sau a altor drepturi al unei persoane sau entitati, violarea Termenilor de catre Utilizator sau din folosirea de catre o alta persoana a website-ului prin computerul sau folosindu-se de parola Utilizatorului.

4. Politica de Confidentialitate. Utilizarea datelor cu caracter personal colectate.

4.1. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Administratorul are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Pentru a respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest Website, inclusiv a datelor cu caracter personal, Administratorul a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate, care este parte integranta a Termenilor si Conditiilor si care se aplica si se interpreteaza impreuna cu acestea.

Accesul/vizitarea acestui Website de catre dumneavoastra implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acesta Politica si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Este posibil ca pe Website sa existe, fara a se limita la acestea, inclusiv bannere sau concursuri, care sa apartina unor terte companii. Acestea pot colecta prin cookie-uri aceleasi informatii pe care le colecteaza si Website-ul. Acolo unde se aplica, in paginile de colectare a datelor cu caracter personal de catre terte companii, vor exista linkuri catre Politica de Confidentialitate a acestora, dar Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere sau a politicilor lor de confidentialitate.

4.2. Colectarea de date cu caracter personal

Administratorul poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca le furnizati voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a ne asigura ca Website-ul este relevant nevoilor dumneavoastra;

 • Pentru a livra servicii precum newsletter sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;

 • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs;

 • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;

Administratorul colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Website-ului., inclusiv adresa IP de la care Website-ul este vizitat. Administratorul poate folosi in cadrul Website-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a imbunatati securitatea accesului.

 • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

Pentru a evita cookies, puteti configura browser-ul Dv pentru a nu le accepta. În acest fel insa, anumite functionalitati ale Website-ului se vor pierde.

In diferite sectiuni din Website se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" (numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate), care nu intra in categoria datelor cu caracter personal, iar Administratorul le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Administratorul poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Administratorul si ale Website-ului, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Administratorul nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

4.3. Colectarea de date cu caracter personal pe Website

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Website implica:

Formularele de plata online prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce pe Website care foloseste solutia ePayment vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Website in urmatoarele scopuri:

 • facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

 • livrarii acestora;

 • efectuarii platii online;

 • asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 676/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea inregistrarii si/sau a tranzactiei eCommerce prin intermediul Website exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre SC Trigento Marketing S.R.L., in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. cu numarul 12306/2009.

4.4. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

Administratorul poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de analize/rapoarte;

 • realizarii de informari;

 • publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre Administrator.

4.5. Securitatea datelor colectate

Administratorul utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care este gazduit Website-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata este periodic analizata dpdv al securitatii.

4.6. Drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Detinatorii de conturi pe Website se bucura de toate drepturile in ce priveste utilizarea de catre website-uri a datelor cu caracter personal, conform Legii nr. 677/2001 si a celorlalte reglementari aplicabile. Aceste drepturi includ dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Administratorului mentionata in sectiunea Contact.

5. Abonarea si dezabonarea la Newsletter

Administratorul poate trimite din cand in cand Utilizatorilor, cu acordul acestora (“abonare”), buletine de stiri, anunturi si alte informatii (denumite in mod colectiv “Newsletter”).

Abonare si dezabonarea la Newsletter este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea Newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Website-ului, in conditiile prevazute de Termeni si Conditii. Administratorul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii Newsletter-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii Newsletter-ului mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Administratorul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui Utilizator la Newsletter.

6. Magazin Online gazduit pe Website

6.1. Produsele si serviciile oferite de Trigento in Magazin Online, politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si alte documente, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Trigento isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile pot fi actualizate periodic. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel publicat pe site la momentul achizitiei si in momentul confirmarii comenzii.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul confirmarii comenzii.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit pe baza descrierilor tehnice furnizate de catre producatorii produselor comercializate prin intermediul site-ului. Din acest motiv, Trigento nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in Magazin Online, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei companii producatoare, sau de catre importatorii agreati de acestia. Trigento si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Client este orice persoana care acceseaza Magazinul Online cu scopul de a achizitiona produsele disponibile. Trigento isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

6.2. Livrarea produselor

Livrarea produselor este conditionata de plata integrala a acestora. Plata produselor comandate de pe site conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Trigento isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor se poate face la orice adresa din Romania. Trigento isi rezerva dreptul sa refuze livrarea sau sa solicite un tarif suplimentar de transport daca accesul la adresa este dificil sau necesita eforturi si costuri mai mari decat cele luate in calcul de Trigento.

Livrarea se face printr-un serviciu de curierat, prin posta sau prin alte metode de livrare la alegera Trigento. In situatia livrarii prin curier, in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, Curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Termenul va face toate eforturile pentru a livra produsele comandate intr-un termen cat mai scurt, in conformitate cu conditiile tertilor furnizori de servicii postale si de curierat. Trigento este degrevat de orice responsabilitate privind prestatia acestor terti.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si in conformitate cu comanda. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Receptia este reprezentata de semnatura Clientului pe documentele de livrare, prin care acesta isi exprima acordul explicit cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) in conformitate cu comanda si cu nevoile acestuia.

Trigento isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Trigento care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Trigento fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Trigento de la acest client.

6.3. Garantia produselor

Trigento ofera garantia legala pentru toate produsele comercializate prin Magazinul Online. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003, O.G. 21/1992 si alte reglementari legale in vigoare la data contractului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si alte documente conform legii. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6.4. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul in scris, fara a invoca un motiv, in termen de 10 zile lucratoare, conform Ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta.

In acelasi sens, produsele achizitionate la distanta se pot returna, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se face in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, semne de uzura sau consum etc. Daca toate conditiile legale sunt indeplinite, Trigento va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

6.5. Cum cumparati produse de pe Website?

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 4 pasi:

a. Selectati produsele pe care doriti sa le achizitionati si apasati pe butonul "Comanda acum"

b. Introduceti datele dvs. de facturare si livrare.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Trigento, nici de catre ePayment, care asigura serviciile de plata online. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Trigento si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Verificati informatiile cuprinse in comanda si trimiteti comanda.

d. In functie de metoda de plata aleasa, completati datele necesare (vezi mai jos sectiunea “Metode de plata”).

Daca toate datele au fost completate corect si, unde este cazul, tranzactiile de plata online au fost reusite, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

6.6. Metode de plata

Pentru plata produselor comandate puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

a. Card bancar de debit/credit

Daca ati ales metoda de plata "Card bancar debit/credit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

b. Transfer bancar / Ordin de plata

Daca ati ales metoda de plata “Transfer bancar / Ordin de plata”, veti primi de la ePayment instructiuni privind plata comenzii (contul, banca, beneficiarul).

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

c. PayPal

Daca ati ales metoda de plata “PayPal” veti fi rugat sa va logati in contul Dvs. de Pay Pal pentru a efectua plata.

d. Ramburs la livrare

Alegerea metodei de plata “ramburs” implica angajamentul Dvs. de a plati comanda in numerar la livrare. Comanda nu va putea fi livrata de curier sau serviciul postal fara incasarea contravalorii comenzii.

6.7. Securitatea tranzactiilor

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment, pentru a asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Riscurile asociate unei plati on-line sunt: • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – in acest sens ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" pentru mai multe informatii despre subiect.

 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

7. Alte clauze

7.1. Link-uri

Acest Website poate contine linkuri  catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Prprietar. Proprietarul nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri. Utilizatorul recunoaste si este de acord ca Proprietarul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau surse.

De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Proprietar a continutului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a cuculand.ro din partea proprietarului acelui site.

Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Proprietarului (incluzând imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres în scris al Proprietarului.

Trigento acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a se crea un link catre pagini ale acestui Website, atâta timp cât pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc în eroare, sau ofensatoare despre Proprietar, afiliatii sai sau produsele, marcile si serviciile sale. În nici un caz nu se pot folosi logo-ul Trigento, Cuculand sau alte marci sau elemente grafice ale Website-ului ca parte a acelui link fara acordul expres în scris al Proprietarului.

Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat în cazul folosirii neautorizate.

7.2. Materiale nesolicitate

Va rugam sa luati în considerare ca este o politica a Trigento sa nu accepte si sa nu ia în considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. Trigento va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzând propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

7.3. Software

Orice software care este disponibil pentru descarcare (download) copiere sau utilizare prin prezentul Website este proprietatea persoanei sau companiei care l-a creat. Descarcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul termenilor si conditiilor din contractul de licentiere aferent.

7.4. Minori

Website-ul nu vinde produse si/sau servicii care sa fie interzise sau nerecomandate minorilor. In cazul folosirii metodelor de plata electronice/online de catre un minor, se presupune ca acesta a avut acordul tutorelui legal.

7.5. Legislatie si litigii

Termenii si Conditiile se supun legislatiei romane. In cazul oricarui litigiu legat de utilizarea Website-ului si de Termeni si Conditii, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Administratorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiul va fi suspus spre judecata instantelor competente din Bucuresti.

7.6. Diverse

Pentru a accesa si utiliza Website-ul, Utilizatorul trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (computer personal, echipamente de conectare etc), de o conexiune la reteaua Internet, precum si de servicii puse la dispozitie de un furnizor de Internet (ISP). Costurile aferente conectarii si utilizarii conexiunii, precum si raspunderea pentru folosirea serviciilor de retea revin in totalitate Utilizatorului. Proprietarul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele Website-ului din orice motive. De asemenea, Proprietarul nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii.

Titlurile capitolelor din prezentele Conditii sunt numai pentru exemplificare si nu au nici o semnificatie legala sau contractuala.

8. Contact

S.C. Trigento Marketing SRL

Str. Varsovia, nr. 4, et. 2, locatia 2,

Sector 1, Bucuresti, 011807

Tel: 021-2308173

Fax: 021-2308174

Email: office@trigento.com

RC: J40/3190/2009; CUI: RO 25259389

Capital Social: 10.000 RON 

Ultima actualizare: 23.09.2009