Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

Posturi ce contin tagul webstock

[luni, 21 septembrie 2009, 12:56] Vineri 18 septembrie Cuculand a participat in calitate de sponsor la Webstock, un eveniment dedicat fenomenului social media si web 2.0 din Romania.

Standul de Ice Tea Cuculand la Webstock

400 oameni, 500 cutii de ice tea Cuculand.
2500+ Tweets pe Cuculand Twitter Wall.
12 ore de conferinte, socializare si fun.
1 premiu acordat intercontinental
1 eveniment planificat si desfasurat impecabil.

Cuculand Twitter Wall

Felicitari lui Vivi, care a castigat premiul Cuculand Best Social Attitude Project, pentru Harta Politicii, si care primeste din partea noastra un abonament pe un an la faimoasa publicatie Monocle. Premiul s-a acordat in direct, via Skype :)

Multumim tuturor celor care au stat de vorba cu noi, fie despre ice tea, fie despre brandul Cuculand, sau despre sansele lui Bruce Lee in fata lui Van Damme. Multumim celor care ne-au scris pe Twitter si tututor celor care au scris pe bloguri despre noi. Daca aveti poze cu voi si Cuculand, le puteti trimite pe mail si le vom pune pe blog.

Fredo and Pidjin, drinking Cuculand

Majestatile Lor Imperiale Fredo si Pid'jin® [suntem obligati prin contract sa folosim apelativul] ne-au daruit o imagine de la degustarea oficiala a ice-tea-ului.


Ne bucuram ca am putut fi o particica din atmosfera pozitiva de la Webstock, si speram sa ne revedem curand. Multumim Evensys, Eventive si lui Cristian Manafu pentru tot.

[vineri, 18 septembrie 2009, 12:02] Suntem la Webstock, unde va asteptam si pe voi.

A, si daca sunteti deja aici, check out the @Cuculand Twitter-wall! — unde puteti posta si voi cu hash-tag-ul #webstock09.