Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

Posturi ce contin tagul sponsorship

[luni, 2 august 2010, 14:17] Ii stiti: ei sunt cei care zboara prin halfpipe-urile din Herastrau. Si ne-am bucurat sa-i gasim intr-o pauza binemeritata, la amicii nostri de la Ciclissimo, unde au primit cate un ice tea Cuculand, gratis.


[vineri, 16 iulie 2010, 10:31] S-a incheiat Summer Break, un festival de muzica electronica, dezlantuit pe doua scene la castelul Gyulay Ferencz (langa Deva). A fost muzica, au fost proiectii, natura si o atmosfera unica. Si mult ice tea Cuculand.

Ca sa nu uitati cum a fost (sau sa aflati), va gadilam cu niste imagini.[joi, 8 iulie 2010, 16:28] Dupa excursia pe ghetarul din Austria, Cuculand cauta din nou racoarea inaltimilor: la sfarsitul acestei saptamani vom fi in Muntii Fagaras (zona Piscu Negru – Cabana Capra), unde se desfasoara Montaniada (editia a 3-a), organizata de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei.

Mii de tineri vor participa atat la activitati montane, alpinism, jocuri si muzica folk cat si la ecologizarea zonei si a traseului. Noi oferim un Cuculand Ice Tea pentru fiecare! Detalii aici.

[miercuri, 30 iunie 2010, 12:15] In urmatoarele doua saptamani, Cuculand este prezent si in centrele de inchiriei biciclete I'Velo ale Asociatiei Green Revolution. Astfel, odata cu fiecare bicicleta inchiriata gratuit de la punctele I'Velo din Parcul Herastrau si Parcul Tineretului, veti primi si o cutie de Cuculand Ice Tea. Doar cu buletinul :)

Sursa imagini: Lovely Bicycle

[luni, 14 iunie 2010, 13:05] Ei bine, tocmai ne-am revenit dupa un weekend plin, in care am invadat Street Delivery si ne-am simtit minunat alaturi de oameni tineri si bine dispusi, in strada. Ocazie cu care am daruit insetatilor nu mai putin de 20.000 de cutii Cuculand Ice Tea! Stiti cat vine asta?

***Aproape 7 tone!***

Da. Bun venit in Cuculand, dragii nostri! Vreti sa stiti cat de frumos a fost? Avem cateva imagini.

Bucuresti, str. Arthur Verona:Cuculand la Street Delivery in Bucuresti.


Timisoara, str. Mercy: