Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

Posturi ce contin tagul ipod-touch

[vineri, 8 ianuarie 2010, 15:43] S-a incheiat ultima etapa, si suntem pregatiti sa anuntam cine a castigat iPod-ul!Felicitari, eve
Vei fi contactata pe e-mail foarte curand pentru a intra in posesia minunatului tau premiu.

UPDATE: Eve a primit iPod-ul.
Dupa cum v-am obisnuit, avem si doua premii de consolare, constand in tricouri Cuculand, care vor pleca in cel mai scurt timp catre:

 
Larisa B 30 dec 2009, 03:59
si
Dolcineea 28 dec 2009 10:16
 
Ramaneti aproape de Cuculand, pentru ca urmeaza cel mai important anunt: castigatorul Marelui Premiu, un MacBook Pro. Juriul delibereaza.Juriul etapei finale: Cristian "Kit" Paul, Cristian Petre si Mihai Bogdan. 
 

[miercuri, 9 decembrie 2009, 13:12] Ne-au placut toate raspunsurile voastre, insa unul singur a fost favoritul juriului.


Felicitari, Vestemean Sorin, ai castigat premiul etapei! Un iPod Touch te va vizita in curand, iar inaintea lui te va vizita un mail de la noi.

Cele doua raspunsuri care au fost la un pas de a castiga, si prin urmare vor primi cate un tricou, sunt:
Camil Stoenescu 24 nov 2009 13:13
Cosmin 9 nov 2009 22:44

Felicitari tuturor! Si nu uitati, concursul continua cu etapa finala, deci in curand vom fi in masura sa alegem castigatorul Marelui Premiu, un MacBook Pro. Acum este momentul sa aratati ce puteti - raspundeti la noua intrebare: "Daca ai putea sa calatoresti in timp, ce ai schimba?"
Tic-tac-tic-tac...

[joi, 19 noiembrie 2009, 13:29] Ruben Sainiuc si noul sau iPod

El este Ruben, si a castigat al doilea iPod din concurs, cu un raspuns video excelent. Am luat legatura cu el pe mail, ca sa aflam mai multe, iar raspunsul lui ne-a placut atat de mult, incat i-am cerut permisiunea sa-l publicam aici.

1. in zilele cand sotia mea era la maternitate, dupa ce l-a nascut pe natan, eu ma plictiseam acasa [in spital n-aveam voie].
2. stiam de concursul cuculand [de la nu mai stiu cine de pe twitter], dar credeam ca n-am timp sa raspund la vreo intrebare.
1+2=3. asa ca am inceput un proiect in after effects [e primul proiect inceput si si terminat :D].
2+2=4. chiar daca n-as fi castigat, ramaneam cu experienta [cliseu?] - am invatat multe de-ale after effects-ului in astea 20 de ore [in 4 nopti, cate 5 ore] in care am butonat.
1+4=5. sotia mea [andreea] zicea: "n-ai cum sa nu castigi" :D
3+4=6. adica 7. am castigat... si va multumesc... iar :)
 

[sambata, 10 octombrie 2009, 11:55] "Baby Ruth" si-a luat azi premiul, toata numai un zambet de fericire. Si se potriveste la fix, pentru ca maine e ziua ei — La multi ani, iti dorim sa ramai pura si libera!

Baby Ruth si-a luat azi premiul, toata numai un zambet de fericire. Si se potriveste la fix, pentru ca maine e ziua ei — La multi ani, Ruth, iti dorim sa ramai pura si libera!

Cea mai tare parte a venit insa cand am intrebat-o cum a aflat de concurs si ce a determinat-o sa participe. A raspuns dezarmant de sincera: "Am cautat in Google cum pot sa castig un iPod."
 
La ce a dus asta, se poate vedea: un filmulet senzational, care a convins juriul in unanimitate. Bravo Ruth!
 
Yep, asta e spiritul de invingator Made in Cuculand!

[luni, 5 octombrie 2009, 16:54] ... La Ruth! Felicitari, Ruth, esti castigatoarea primului iPod Touch din concurs — foarte tare raspunsul tau, juriul a fost impresionat. Te vom contacta pe mail pentru a-ti afla coordonatele.


Juriul a mai acordat si doua premii de consolare, constand in tricouri Cuculand, urmatorilor concurenti: Cretu Stefan [marti, 22 septembrie 2009, 17:09] si Bogdan [duminica, 27 septembrie 2009, 02:39]

Multumim Juriului Cuculand (care a deliberat la greu) si magazinului iStyle.