Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

Posturi ce contin tagul concurs

[marti, 12 ianuarie 2010, 04:05] Iata-ne — dupa 4 etape, 4 filme Cuculand, 4 intrebari si 4 iPod-uri — ca a venit vremea sa alegem dintre autorii celor peste 800 de raspunsuri pe cel care va primi Marele Premiu al concursului "Intrebari din Cuculand".
 
Juriul a hotarat ca Marele Premiu, un MacBook Pro, sexy & shiny, sa mearga — ta-daaaam! — pe biroul lui Ruth! 

Felicitari Ruth, talentul tau rulez!

Ruth ne-a impresionat inca de la primul ei raspuns (care i-a adus si primul iPod din concurs), si a continuat sa contribuie cu raspunsuri originale, in spiritul Cuculand. Am apreciat de asemenea nota personala (desene si scris de mana) prezenta in filmuletele ei. 
 Din aceste motive, Juriul a decis sa-i acorde MacBook-ul, impreuna cu felicitarile de rigoare.

Multumim tuturor participantilor si vom reveni foarte curand cu noutati din Cuculand.

[vineri, 8 ianuarie 2010, 15:43] S-a incheiat ultima etapa, si suntem pregatiti sa anuntam cine a castigat iPod-ul!Felicitari, eve
Vei fi contactata pe e-mail foarte curand pentru a intra in posesia minunatului tau premiu.

UPDATE: Eve a primit iPod-ul.
Dupa cum v-am obisnuit, avem si doua premii de consolare, constand in tricouri Cuculand, care vor pleca in cel mai scurt timp catre:

 
Larisa B 30 dec 2009, 03:59
si
Dolcineea 28 dec 2009 10:16
 
Ramaneti aproape de Cuculand, pentru ca urmeaza cel mai important anunt: castigatorul Marelui Premiu, un MacBook Pro. Juriul delibereaza.Juriul etapei finale: Cristian "Kit" Paul, Cristian Petre si Mihai Bogdan. 
 

[vineri, 23 octombrie 2009, 17:55] Primii curajosi care ne-au trimis raspunsuri video pentru etapa a 2-a au castigat deja tricouri Cuculand! Si ei se numesc:

Razvan Kope
adrianpol
Cristea Andrei-Alexandru
mihaizg
Alexandra David
Muntean George
shmytz
andreimihai
Ruben Sainiuc
Raluca Buzea
Cili

Dragi castigatori, veti fi contactati la finalul etapei pentru a putea intra in posesia premiilor.

Nu uitati, concursul continua! Un iPod se pregateste sa intre in posesia celui care va da cel mai bun raspuns la intrebarea "Ce fel de oameni iti plac in jungla urbana?", deci inca mai ai timp sa ne arati ce poti!

[sambata, 10 octombrie 2009, 11:55] "Baby Ruth" si-a luat azi premiul, toata numai un zambet de fericire. Si se potriveste la fix, pentru ca maine e ziua ei — La multi ani, iti dorim sa ramai pura si libera!

Baby Ruth si-a luat azi premiul, toata numai un zambet de fericire. Si se potriveste la fix, pentru ca maine e ziua ei — La multi ani, Ruth, iti dorim sa ramai pura si libera!

Cea mai tare parte a venit insa cand am intrebat-o cum a aflat de concurs si ce a determinat-o sa participe. A raspuns dezarmant de sincera: "Am cautat in Google cum pot sa castig un iPod."
 
La ce a dus asta, se poate vedea: un filmulet senzational, care a convins juriul in unanimitate. Bravo Ruth!
 
Yep, asta e spiritul de invingator Made in Cuculand!

[luni, 5 octombrie 2009, 16:54] ... La Ruth! Felicitari, Ruth, esti castigatoarea primului iPod Touch din concurs — foarte tare raspunsul tau, juriul a fost impresionat. Te vom contacta pe mail pentru a-ti afla coordonatele.


Juriul a mai acordat si doua premii de consolare, constand in tricouri Cuculand, urmatorilor concurenti: Cretu Stefan [marti, 22 septembrie 2009, 17:09] si Bogdan [duminica, 27 septembrie 2009, 02:39]

Multumim Juriului Cuculand (care a deliberat la greu) si magazinului iStyle.

[luni, 28 septembrie 2009, 18:21] Q: Ce au in comun Die Hard, Terminator si Cuculand, in afara de urmariri cu elicopterul? A: Toate au un episod 2 foarte, foarte tare.

Get the Flash Player to see this player.
Joi intai octombrie, ora zero, episodul doi din "Intrebari in Cuculand" aterizeaza pe monitorul tau.

Nu uita, mai sunt doar cateva zile in care poti raspunde la intrebarea actuala din concurs. Un iPod Touch asteapta sa fie castigat de cel mai tare raspuns!

[miercuri, 23 septembrie 2009, 16:47] Avem deja primii 10 castigatori, laureati ai probei raspuns-viteza!

Pentru ca au fost primii care au avut curaj sa trimita un raspuns video, Cuculand le acorda cate un tricou, la alegere. Asadar, lista:

Cretu Stefan
Ramona
Corbeanu Alexandru
Racu Gabriel
Realista
Cristea Andrei-Alexandru
Roberto
Razvan Kope
Raf
Radu Vicu

Castigatorii vor fi contactati pe mail pentru a intra in posesia premiului.

Toate raspunsurile (video si text) raman in continuare in cursa pentru cele 10 premii de popularitate, si pentru premiul lunar, un iPod Touch, si — oh yeah! — pentru marele premiu, magnificul Mac Book Pro!