Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

Posturi ce contin tagul baraka

[marti, 22 septembrie 2009, 13:49] Am promis ca revenim, am revenit! Chemarea atmoferei din Baraka a fost puternica. Am dat tricouri din nou primilor 50 de curiosi care au vrut sa afle cum e ice tea-ul Cuculand — din nou o seara distractiva. Numai ca acum ne-am luat si camera foto:

Baraka, seara a doua

Ai poze cu tine intr-un tricou Cuculand? Sau cu tine + o cutie de ice tea? Trimite-ne-o si o urcam pe blog (evident, cu conditia sa nu fie interzisa minorilor :).

Haide, nu lasa ca sansa la celebritate sa te astepte in van!

[miercuri, 16 septembrie 2009, 17:15] Baraka party #1. Vineri seara, Cuculand Ice Tea a iesit in lume. In Baraka, Herastrau, Bucuresti, Cuculand.

Ne place Baraka. E in aer liber, in parc, sub copaci, muzica e ce trebuie si oamenii sunt super ok. In Baraka toata lumea se stie cu toata lumea, comunitate in toata regula.

Ca sa incurajam degustarea, primii 50 de curiosi care au cumparat o cutie de Cuculand au primit un tricou, la alegere. Castigator la puncte este modelul "inima mea bate ca Bruce Lee", care a fost cel mai cerut. Am ramas fara tricouri mai repede decat credeam, dar n-aveti teama, le gasiti la orice ora din zi si din noapte in magazinul nostru online.

Ne-am intalnit si cu Octav de la Smoking Cool Cat, (doar era petrecerea lui), si ne-am bucurat cand am vazut ca Bean de la Suie Paparude a cumparat o cutie de Cuculand. Cum ar veni, Cuculand — alegerea starurilor. Se pregateste Bono.

Vom reveni si vinerea viitoare, ca a fost frumos. Incet si sigur, vrem sa punem Cuculand Ice Tea in toate barurile, cluburile si terasele unde ne place atmosfera. Daca vrei sa ne sugerezi un loc, scrie-ne pe mail.

P.S. Daca ai o idee despre ce vrei sa faci in urmatorii 10 ani, intra pe concursul nostru si s-ar putea sa castigi tricouri, iPod Touch sau chiar si un laptop Mac BookPro!

Cuculand la Baraka