Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

[luni, 21 septembrie 2009, 12:56] Vineri 18 septembrie Cuculand a participat in calitate de sponsor la Webstock, un eveniment dedicat fenomenului social media si web 2.0 din Romania.

Standul de Ice Tea Cuculand la Webstock

400 oameni, 500 cutii de ice tea Cuculand.
2500+ Tweets pe Cuculand Twitter Wall.
12 ore de conferinte, socializare si fun.
1 premiu acordat intercontinental
1 eveniment planificat si desfasurat impecabil.

Cuculand Twitter Wall

Felicitari lui Vivi, care a castigat premiul Cuculand Best Social Attitude Project, pentru Harta Politicii, si care primeste din partea noastra un abonament pe un an la faimoasa publicatie Monocle. Premiul s-a acordat in direct, via Skype :)

Multumim tuturor celor care au stat de vorba cu noi, fie despre ice tea, fie despre brandul Cuculand, sau despre sansele lui Bruce Lee in fata lui Van Damme. Multumim celor care ne-au scris pe Twitter si tututor celor care au scris pe bloguri despre noi. Daca aveti poze cu voi si Cuculand, le puteti trimite pe mail si le vom pune pe blog.

Fredo and Pidjin, drinking Cuculand

Majestatile Lor Imperiale Fredo si Pid'jin® [suntem obligati prin contract sa folosim apelativul] ne-au daruit o imagine de la degustarea oficiala a ice-tea-ului.


Ne bucuram ca am putut fi o particica din atmosfera pozitiva de la Webstock, si speram sa ne revedem curand. Multumim Evensys, Eventive si lui Cristian Manafu pentru tot.

[vineri, 18 septembrie 2009, 12:02] Suntem la Webstock, unde va asteptam si pe voi.

A, si daca sunteti deja aici, check out the @Cuculand Twitter-wall! — unde puteti posta si voi cu hash-tag-ul #webstock09.


[miercuri, 16 septembrie 2009, 17:15] Baraka party #1. Vineri seara, Cuculand Ice Tea a iesit in lume. In Baraka, Herastrau, Bucuresti, Cuculand.

Ne place Baraka. E in aer liber, in parc, sub copaci, muzica e ce trebuie si oamenii sunt super ok. In Baraka toata lumea se stie cu toata lumea, comunitate in toata regula.

Ca sa incurajam degustarea, primii 50 de curiosi care au cumparat o cutie de Cuculand au primit un tricou, la alegere. Castigator la puncte este modelul "inima mea bate ca Bruce Lee", care a fost cel mai cerut. Am ramas fara tricouri mai repede decat credeam, dar n-aveti teama, le gasiti la orice ora din zi si din noapte in magazinul nostru online.

Ne-am intalnit si cu Octav de la Smoking Cool Cat, (doar era petrecerea lui), si ne-am bucurat cand am vazut ca Bean de la Suie Paparude a cumparat o cutie de Cuculand. Cum ar veni, Cuculand — alegerea starurilor. Se pregateste Bono.

Vom reveni si vinerea viitoare, ca a fost frumos. Incet si sigur, vrem sa punem Cuculand Ice Tea in toate barurile, cluburile si terasele unde ne place atmosfera. Daca vrei sa ne sugerezi un loc, scrie-ne pe mail.

P.S. Daca ai o idee despre ce vrei sa faci in urmatorii 10 ani, intra pe concursul nostru si s-ar putea sa castigi tricouri, iPod Touch sau chiar si un laptop Mac BookPro!

Cuculand la Baraka

[miercuri, 16 septembrie 2009, 17:11] Zece... Zece... Doi... Zece... Suntem in direct? Perfect!
 
Iata ce gasesti aici, pentru inceput:
- Noi episoade video raspunsuri la cate o intrebare pusa de Vlad Craioveanu pe strada;
- Posibilitatea de a castiga premii raspunzand si tu;
- Magazin on-line din care iti poti lua faimoasele tricouri Cuculand.
 
Fa o tura pe site. Lasa un comment, iar daca ai o idee tare de raspuns lasa un comentariu video. Amuza-te.
 
Sa incercam sa fim puri si liberi on-line. Poate apoi ne iese mai usor si-n viata reala.
 
Welcome to Cuculand!

<   1   2   3   4   Pagina 5