Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

[vineri, 25 iunie 2010, 13:04] Cuculand va fi duminica 27 iunie, in Parcul Carol din Bucuresti, la PodFest 2010 -  un eveniment de cultura urbana organizat de KartierTV (pe platforma din fata podului). Vei avea parte de concerte hip-hop, pop-dance, demonstratii break-dance si Cuculand Ice Tea gratuit! Detalii aici.

UPDATE
A fost o duminica minunata in parcul Carol, iata cateva imagini:
[joi, 24 iunie 2010, 14:23] Gratis: autobuz, biciclete si Cuculand Ice Tea –  vineri 25 iunie la Noaptea Institutelor Culturale in Bucuresti, pana la 6 dimineata a doua zi! Filme, teatru, expo, concerte – peste 70 de evenimente in 13 institute si centre culturale! Ice tea, baby!

Detalii si program complet la Institutul Polonez  si ICR.

[miercuri, 23 iunie 2010, 11:09] Hai la Vama Veche pe 26 iunie pentru un triatlon cu traseu spectaculos (2 Mai - Vama Veche - Hagieni) si un after party pe masura - totul stropit din belsug cu Cuculand Ice Tea!  Inot in mare, alergare pe faleza si cu bicicleta in locuri nemaivazute. Detalii aici.

[joi, 17 iunie 2010, 10:38] Cuculand este alaturi de cei care vor sa iasa din jungla urbana si in acelasi timp sa ajute o cauza buna. Pe 20 iunie, in Parcul Snagov se organizeaza crosul "run and walk" , iar fondurile colectate vor fi folosite la integrarea socio-profesională a 58 de tineri aflaţi în grija Direcţiei de Protecţie a Copilului. Toti participantii vor primi  gratuit Cuculand Ice Tea. Detalii aici.

Hai si tu! Canapeaua o sa te astepte acolo unde o lasi!

UPDATE
S-a incheiat o competitie frumoasa, plina de miscare, buna dispozitie si Cuculand. Am primit de la organizatori cateva imagini.[marti, 15 iunie 2010, 12:10] In cautare de racoare, Cuculand insoteste o echipa de snowboarderi romani intr-o tabara coordonata de campionul national Kinda Geza, pe cel mai cool ghetar pentru snowboarding din Europa - la Dachstein, in Austria. Iata cateva poze de la plecarea din Romania si de la primul contact cu ghetarul - se citeste pe ei ca sunt puri si liberi. Mai multe pe facebook.


[luni, 14 iunie 2010, 13:05] Ei bine, tocmai ne-am revenit dupa un weekend plin, in care am invadat Street Delivery si ne-am simtit minunat alaturi de oameni tineri si bine dispusi, in strada. Ocazie cu care am daruit insetatilor nu mai putin de 20.000 de cutii Cuculand Ice Tea! Stiti cat vine asta?

***Aproape 7 tone!***

Da. Bun venit in Cuculand, dragii nostri! Vreti sa stiti cat de frumos a fost? Avem cateva imagini.

Bucuresti, str. Arthur Verona:Cuculand la Street Delivery in Bucuresti.


Timisoara, str. Mercy:

[joi, 10 iunie 2010, 14:55] In acest weekend (11-13 iunie), vino la Street Delivery, unde Cuculand va imparti ice tea gratis! Acest eveniment übercool se desfasoara in Bucuresti, str. Arthur Verona, langa cinema Patria si libraria Carturesti si in Timisoara, str. Mercy. Mai multe detalii aici.

[miercuri, 5 mai 2010, 17:22] S-a incheiat un frumos eveniment sportiv. Prietenii de la Ecomarathon ne-au trimis cateva imagini. Felicitari tuturor!


[marti, 27 aprilie 2010, 11:44] Ne vedem la Moieciu de Sus, unde Cuculand sponsorizeaza Ecomarathon, un eveniment sportiv organizat de Centrul de Ecologie Montana. Mai multe detalii aici.

[marti, 12 ianuarie 2010, 04:05] Iata-ne — dupa 4 etape, 4 filme Cuculand, 4 intrebari si 4 iPod-uri — ca a venit vremea sa alegem dintre autorii celor peste 800 de raspunsuri pe cel care va primi Marele Premiu al concursului "Intrebari din Cuculand".
 
Juriul a hotarat ca Marele Premiu, un MacBook Pro, sexy & shiny, sa mearga — ta-daaaam! — pe biroul lui Ruth! 

Felicitari Ruth, talentul tau rulez!

Ruth ne-a impresionat inca de la primul ei raspuns (care i-a adus si primul iPod din concurs), si a continuat sa contribuie cu raspunsuri originale, in spiritul Cuculand. Am apreciat de asemenea nota personala (desene si scris de mana) prezenta in filmuletele ei. 
 Din aceste motive, Juriul a decis sa-i acorde MacBook-ul, impreuna cu felicitarile de rigoare.

Multumim tuturor participantilor si vom reveni foarte curand cu noutati din Cuculand.

<   1   Pagina 2   3   4   5   >