Vom reveni in curand cu noi concursuri din Cuculand!

[vineri, 18 martie 2011, 16:51] Cei de la Fresh-Meat nu se lasa usor, s-au dus dupa zapada pana la Capra, pe Transfagarasan. Prietenii Cuculand si-au instalat tabara de snowboard si s-au pus pe treaba. Ii puteti vizita la Fresh Camp.Lui Tibi care a executat pozele, ii pur si liber multumim!

[miercuri, 13 octombrie 2010, 11:40] Minunatele cutii de Ice Tea Cuculand au primit premiul Pentaward Bronze 2010 pentru design de packaging! Premiul a fost primit la Pentawards Gala la Shanghai, WorldExpo de catre Brandient, creatorii acestui brand, carora le multumim inca o data pentru inspiratie!


[marti, 3 august 2010, 14:08] Mai tineti minte? V-am promis ca vom fi alaturi de cei de la Montaniada, sub forma de cutii de ice tea Cuculand cataratoare pe munte. Zis si facut: Cuculand a ajuns in Muntii Fagaras. Valkyritza ne povesteste pe blogul ei cum a fost. Multumim pentru imagini![luni, 2 august 2010, 14:17] Ii stiti: ei sunt cei care zboara prin halfpipe-urile din Herastrau. Si ne-am bucurat sa-i gasim intr-o pauza binemeritata, la amicii nostri de la Ciclissimo, unde au primit cate un ice tea Cuculand, gratis.


[vineri, 16 iulie 2010, 10:31] S-a incheiat Summer Break, un festival de muzica electronica, dezlantuit pe doua scene la castelul Gyulay Ferencz (langa Deva). A fost muzica, au fost proiectii, natura si o atmosfera unica. Si mult ice tea Cuculand.

Ca sa nu uitati cum a fost (sau sa aflati), va gadilam cu niste imagini.[joi, 15 iulie 2010, 10:47] Pe 10 iulie Cuculand a petrecut in Timisoara in Club Pure, intr-o atmosfera incinsa de DJ Jimmy D'Azzaro.

[joi, 8 iulie 2010, 16:28] Dupa excursia pe ghetarul din Austria, Cuculand cauta din nou racoarea inaltimilor: la sfarsitul acestei saptamani vom fi in Muntii Fagaras (zona Piscu Negru – Cabana Capra), unde se desfasoara Montaniada (editia a 3-a), organizata de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei.

Mii de tineri vor participa atat la activitati montane, alpinism, jocuri si muzica folk cat si la ecologizarea zonei si a traseului. Noi oferim un Cuculand Ice Tea pentru fiecare! Detalii aici.

[marti, 6 iulie 2010, 12:51] Intr-o viata anterioara, George de la Ciclissimo a fost parte a echipei care a creat excelenta reteta Cuculand Ice Tea. Astfel ca zilele astea, daca intri in magazinul lui, primesti un Cuculand Ice Tea din partea casei – valabil si pentru cine cumpara, si pentru cei care vor doar sa se uite. Si mai ales pentru cine face o tura de proba pe pista de incercare din fata magazinului, cu cele mai tari biciclete pliabile.

George te asteapta in Bd. Aviatorilor, foarte aproape de statuia cu acelasi nume, la nr. 13.

[marti, 6 iulie 2010, 12:40] Cuculand va asteapta si la festivalul de muzica electronica si arte vizuale Summer Break  - intre 8 - 10 iulie - la Castelul Gyulay Ferencz (satul Mintia, la 8,5 km distanta de Deva).  Trei zile si nopti de reconectare cu natura, muzica si proiectii pe doua scene, intr-un decor hunedorean istoric care emana un aer mistic in mijlocul unui cadru natural feeric. Plus Cuculand Ice Tea. Detalii pe site-ul festivalului.

[miercuri, 30 iunie 2010, 12:15] In urmatoarele doua saptamani, Cuculand este prezent si in centrele de inchiriei biciclete I'Velo ale Asociatiei Green Revolution. Astfel, odata cu fiecare bicicleta inchiriata gratuit de la punctele I'Velo din Parcul Herastrau si Parcul Tineretului, veti primi si o cutie de Cuculand Ice Tea. Doar cu buletinul :)

Sursa imagini: Lovely Bicycle

Pagina 1   2   3   4   5   >